Reacties

logo rondGraag nodig ik u uit om uw ervaring van onze samenwerking met anderen te delen.

(Uw reactie wordt binnen één werkdag geplaatst.)

10 thoughts on “Reacties

 1. Joan Steeman

  Agi is voor Zorggroep Almere van onschatbare waarde geweest. Zij is een ontzettend hardwerkende deskundige en betrouwbare collega met een positieve houding, die altijd nét dat ene stapje verder zet, denkt en doet waardoor zaken goed opgepakt en doorgevoerd worden. Agi heeft ontzettend veel kennis en kunde als salarisadministrateur en van de applicaties waar mee gewerkt wordt. Daarnaast weet ze zaken goed over te brengen aan andere collega’s en vast te leggen in werkprocedures. Een top professional!

 2. Marten Tilstra

  De provincie Flevoland heeft Ági Pindrok de afgelopen jaren regelmatig ingehuurd voor tijdelijke versterking van de Salarisadministratie. Ági is een harde werker met gedegen kennis van zaken, die uitstekende prestaties levert. Zij kent alle relevante wet- en regelgeving en heeft een brede ervaring met veelgebruikte applicaties voor de Salarisadministratie. Ze is een echte teamplayer, die ondanks de korte duur van haar inzet echt als een volwaardig teamlid functioneerde. Ági is daarnaast plezierig in de omgang: ze is beleefd maar beschikt ook over een gezonde dosis humor. Een echte aanrader dus!

 3. V. Kadol

  Agi heeft jarenlang voor de gemeente Culemborg met tussenpozen en later vanuit de Bedrijfsvoeringsorganisatie West Betuwe de salarisadministratie op kwalitatief hoge wijze uitgevoerd. We hebben haar ervaren als een zeer betrokken medewerker met een enorme inzet voor wie nooit iets teveel is! Ondanks dat we beseften dat Agi ons tijdelijk kwam versterken voelde ze al snel als collega. Agi, nogmaals dank voor alle hulp en gezelligheid!

 4. Catrien Andriessen

  Agi heeft mij in september 2014 bij de gemeente Culemborg wegwijs gemaakt in Beaufort. Toen op een hele prettige manier met haar samengewerkt en veel van Agi geleerd. In 2015 werden we collega’s bij de gemeente Culemborg en leerde ik Agi kennen als een spontane vrouw met heel veel kennis en gedrevenheid voor ons vak. Ook bij de overgang naar Afas liet ze zien een goede meedenker te zijn. Verder passen woorden als harde werker, nauwkeurig, behulpzaam en flexibel bij haar. Kortom hele fijne collega om mee samen te werken.

 5. Bert Teijken

  Agi heeft in de periode december 2015 tot en met april 2016 bij ons (Zorggroep Almere) gewerkt op de afdeling PSA ter vervanging van ziekte.

  Gedurende deze periode hebben wij Agi leren kennen als een zeer betrokken en deskundige collega. Naast haar ‘normale’ taken als salarisadministrateur heeft Agi tevens gevraagd en ongevraagd meegedacht over verbetervoorstellen met betrekking tot werkprocessen en procedures. Daarnaast heeft zij gedurende de re-integratie van de zieke collega’s gezorgd voor het overdragen en informeren van doorgevoerde veranderingen.

  Agi was binnen de afdeling PSA een zeer gewaardeerde collega. Wij wensen haar niets minder dan het allerbeste voor de toekomst en zullen, indien nodig, zeker weer een beroep op haar inzet doen!

 6. Ina Stuip

  Agi heeft jaren geleden voor het eerst gewerkt voor de gemeente Culemborg. Ik heb Agi leren kennen als een vakvrouw die niet opgeeft en alles tot de bodem uitzoekt. Zij doet niet alleen haar werk goed, maar doet ook verbeter voorstellen voor de langere termijn. Agi heeft een hoog werktempo, maar blijft ook nauwkeurig. Ze is laagdrempelig en voelt snel als “eigen” collega. Ze is optimistisch en heeft altijd een lach op haar gezicht.
  Kortom ze is een hele waardevolle aanvulling op ons team en ik heb genoten van haar gedrevenheid en positiviteit!

 7. Ina de Ruiter

  Ági kan ik zeker warm aanbevelen! Ik heb met haar samengewerkt bij Coloriet. Zij heeft kennis van zaken, is slim, heeft een groot probleemoplossend vermogen en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast is zij een heel prettig mens. In alle opzichten fijn om met haar te werken.

 8. Evert van den Brink

  Ági heeft van 2007 tot en met 2015 voor ons als NCOD PSR B.V. gewerkt als salarisadviseur. In de achterliggende acht jaren heb ik haar leren kennen als een serieuze en gedreven salarisadviseur. Zaken die haar kenmerken zijn: ruime vakkennis, doorzetter, hoog werktempo, zeer nauwkeurig en behulpzaam. Haar beslissing om als zelfstandige verder te gaan is een begrijpelijke vervolgstap in haar mooie carrière. Omdat Ági niet snel tevreden is met een goed resultaat, het moet altijd beter, ben ik ervan overtuigd dat ze een goede aanwinst is op de markt van zzp-ers.

 9. Fenny Brouwer

  Ik heb al vanaf 2003 samengewerkt met Agi. Eerst als directe collega en daarna op mijn verzoek ingehuurd bij de Provincie Flevoland tijdens drukke tijden en vervanging wegens ziekte. Zij is een deskundig Salarisadministrateur en altijd bereid mee te denken bij complexe mutaties. Door haar grote ervaring bij andere instanties kan zij ook adviezen geven om zaken anders aan te pakken. Kortom uw Salarisadministratie is bij haar in goede handen!

 10. Hilde Volk

  Agi is een hele slimme meid, die meedenkt en ook flexibel is. Uw salarisadministratie is bij haar in deskundige handen. Haar kennis houdt ze up-to-date en past ze toe. Ze is ook nog eens gezellig en goedlachs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *